7 апр. 2020 г.

Австралійці зробили з літака автобудинок і продають його за $36 тисяч

В Австралії компанія майстрів перетворила частину літака на повноцінний автобудинок.


Нова повністю робоча конструкція навіть зберегла двері літака. Команда автомобільних конструкторів придбала модель літака Dash 8, яка раніше використовувалася для навчання бортпровідників, за $1,3 тисячі.




Після покупки майстри зайнялися створенням шасі, на яке можна поставити літак. Також була задіяна група електриків, сантехніків, столярів, покрівельників та малярів. Як наслідок через шість тижнів деталь кузова літака постала у новому образі.


"Чим незвичніше, тим краще для нас, оскільки ми насолоджуємося викликом, майстерністю і якістю продукції. Це основа для наших будинків, оскільки ми не зацікавлені у виробництві масових типових моделей", - сказав лідер команди Tiny House Guys Рік Кіл.





Як наслідок вийшов незвичайний будинок на колесах з житлової майданчиком, кухнею і навіть ванною кімнатою. Крім того, на одному боці конструкції є повнорозмірні скляні двері і висувний балкон-палуба.



Під підлогою є резервуар з гарячою водою і насос, а інша частина електрики будинку працює від сонячної енергії і батарей.
Конструктори розповіли, що у моделі спочатку були пасажирські крісла, але вони замінили їх на повноцінне ліжко. Деякі з оригінальних деталей літака все ж залишилися. Наприклад, сидіння для стюардеси поряд з дверима.
Тепер автобудинок виставлений на продаж за $36 тисяч.

Джерело

Мандруйте!

P.S. Слідкуте за оновленнями на наших каналах:
Telegram
Viber
BiP

Комментариев нет:

Отправить комментарий