21 апр. 2016 г.

Навігатор. Створено інтерактивну мапу з найкрасивішими місцями України


Такий корисний інструмент караванерам слід взяти на замітку. А точніше занести цю мапу до google-мапи у своєму аккаунті.



"Мапа включає в себе 3 шари: місця, архітектура і заходи. У «Місцях» показані красиві, але невідомі широкій аудиторії природні об’єкти: водоспади, ландшафти, занедбані місця. Дізнатися про замки України можна у розділі «Архітектура». Тут зібрано і популярні, і менш знані замки, фортеці, музеї та бастіони.
У «Заходах» вміщені позначки про зустрічі, концерти, фестивалі з датами і посиланнями для організації своєї поїздки."

Нажаль, на мапі наведено не так багато цікавих місць, але я особисто сподіваюсь, що це справа часу і мапа буде доповнюватися. Але вже і на цей час вона дуже цікава.

І так, додаємо цю мапу собі:

- перевірте, чи ви авторизовані в Google;
- тиснемо на мапі на зірочку, щоб її запам"ятати;
- тиснемо на прямокутник і відкриваєм цю мапу в Google-мапи.

Тепер нашу інтерактивну карту можно відкривати на будь-якому пристрої (не забувайте про авторизацію в Google). Для навігації використовуйте планшет або смартфон з підтримкою GPS. Google-мапи мають свою навігацію, тому обравши місце призначення та натиснувши на коло з авто, ви отримуєте маршрут, який можно коригувати. Після чого тисните на коло з трикутником та починаєте рух, слухаючи підказки навігатора, тобто вашого пристроя.

Я навмисно детально зробив повний опис процедури перенесення мапи, бо вона є дуже зручною та не всі використовують Google-мапи для навігації

За матеріалам Радіо 24

Мандруйте!

Комментариев нет:

Отправить комментарий