27 авг. 2019 г.

Такого будинку на колесах ви ще не бачили – він плаває (відео)


Boaterhome – це гібрид будинку на колесах і катера. Причому серійний. Джон Ортліб з Невади є щасливим власником не одного, а аж двох кемперів Boaterhome. Усього ж було збудовано 21 екземпляр таких незвичайних транспортних засобів.
Їх будувала фірма Highway Boaterhome Inc з канадської провінції Онтаріо, починаючи з другої половини вісімдесятих й аж до 1996 року. Кемпер, який можна побачити у цьому відео від каналу Barcroft Cars, був збудований саме в останній рік виробництва.
В основі кемпера лежить передньопривідний мінівен Ford Econoliner. Задня частина являє собою моторний човен з житловим простором, встановлений на колісну платформу. Передня та задня частина гармонічно поєднані між собою в одне ціле.








Всередині катера є кухня з холодильником, плитою і мікрохвильовою піччю, кондиціонер, санвузол і дивани-ліжка. Катер спускається на воду за допомогою лебідки і троса.


Кемпер Джона Ортліба має довжину 11 метрів, з котрих 8,5 метрів припадає на катер. На суші максимальна швидкість Boaterhome становить 160 км/год, а на воді – 64 км/год.


Путешествуйте!

P.S. Следите за обновлениями на наших каналах:
Telegram
Viber
BiP

Комментариев нет:

Отправить комментарий